Pravi naslov za kadrovske rešitve

Kadrovska podpora
Za delodajalce, ki želijo biti obveščeni in seznanjeni ter
se želijo zavarovati pred kadrovskimi problemi in
nevšečnostmi izvajamo storitev

»Kadrovska podpora«.

Strokovnjaki zunanje kadrovske službe vas seznanjamo, pojasnjujemo, svetujemo, pomagamo in najdemo najboljše kadrovske rešitve. Na razpolago smo vam, ko nas potrebujete, v nujnih primerih vam zagotovimo prednostno obravnavo. Skratka poskrbimo, da nimate kadrovskih skrbi.

 

 »Kadrovska podpora« vsebuje:

  • Obvestila, opozorila in kratke članke. Redno prejmete pisna obvestila ali opozorila, s katerimi vas seznanimo s spremembami, novostmi in aktualnimi dejstvi iz delovnopravnega in kadrovskega področja. Pripravljamo vam tudi delovnopravne in HRM vsebine, s katerimi morate biti delodajalci res seznanjeni.
  • Pojasnila, odgovore in nasvete. Nikoli ne boste v dvomih, ali je vaše mnenje pravo. Povprašate nas lahko po telefonu, elektronski pošti ali osebno. Postrežemo vam z nasveti, pojasnili in odgovori na vaša vprašanja iz vsakodnevne kadrovske prakse. Naša ustna in pisna pojasnila, hitri odgovori in dobri nasveti vam prihranijo čas ter energijo in vas obvarujejo pred napačnimi odločitvami.
  • Kadrovsko evidenco in pravočasno obveščanje. Ne bo se zgodilo, da se bo pogodba o zaposlitvi za določen čas avtomatično spremenila v pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas, ker ste pozabili pravočasno urediti dokumentacijo. Za vas vodimo kadrovsko evidenco in vas pravočasno obveščamo o poteku pogodb za določen čas ali poteku poskusnega dela.
  • Vzorce enostavnih kadrovskih dokumentov. Ne bo vam potrebno razmišljati, kaj in kako zapisati v vaši nastali situaciji. Za vaše konkretne potrebe so vam na razpolago vzorci enostavnih kadrovskih dokumentov (kot so obvestila, evidence, …).
  • Po potrebi poglobljeno svetujemo, poiščemo optimalne rešitve in olajšamo odločitve v težavnih ali zapletenih kadrovskih situacijah.

Cena storitve je odvisna tako števila zaposlenih v vašem podjetju kot od vaših potreb in želja po pogostosti in obsegu navedenih storitev.

Mnenje naše stranke:

»Podjetja se soočajo z vedno več spremembami tudi na kadrovskem področju, ki jih je težko obvladovati – predvsem z vidika poznavanja zakonodaje in praktičnih izkušenj. Tudi sami smo se s tem soočali in se odločili, da je najboljša varianta dobiti zunanjega izvajalca, ki je vedno na tekočem glede poznavanja zakonodaje na tem področju, katerega vsak nasvet temelji na podlagi svežih informacij, še bolje, upošteva tudi predvidene spremembe. Tako smo se odločili za podjetje Kami, d.o.o., Ljubljana, ki za nas skrbi z učinkovitim in odzivnim izvajanjem ter svetovanjem na dogovorjenih področjih kadrovske službe. Predvsem pa bom pohvalil njihovo poglobitev v specifične situacije ter zelo dobrodošlo pomoč pri iskanju najbolj ustreznih rešitev.«

JUMA LOGISTIKA d.o.o., Marko Juvan

Smo vam vzbudili zanimanje za storitev »Kadrovska podpora«?

Pišite, pokličite!

Predlagali vam bomo izvedbo, prilagojeno vašim potrebam in vas seznanili s ceno.

ZA REŠITVAMI KADROVSKIH PROBLEMOV STOJIMO STROKOVNJAKI

Kami, d.o.o., Ljubljana
Podmilščakova ulica 36
1000 Ljubljana

01 43 11 290
0590 53 642
041 670 646
031 378 154

faks: 01 43 02 299
kadrovska@kami.si

Spletna stran za funkcionalnost uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo. Več informacij